Tokatköy Esnaf Ziyareti

Beykoz İlçe Teşkilatımız Ortaçeşme ve Tokatköy Mahallelerimizde Esnaf Ziyareti ve Halkla Kucaklaşma Programı Düzenledi.

 02 Ocak 2012 , Pazartesi  01:54
Tokatköy Esnaf Ziyareti
Bu yazı Teşkilat bölümü'nde 1.2.2012 1 tarihinde yayınlandı
Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatımız 2011 yılının son gününü Tokatköy’de vatandaşlarımızı ziyaret etti. Teşkilat mensuplarımızın oynadığı skeçle de, yapılan zamlar ve emeklilerin mağduriyetleri protesto edildi.


İlçe Başkanı Burhan Öz ve diğer yönetim kurulu üyeleri 2011 yılının son gününde vatandaşlarla birlikteydiler… Ortaçeşme'de öğle namazını kıldıktan sonra cami çıkışında İlçe Teşkilatımızdan birkaç arkadaşımızın hazırladığı, emeklilerin yaşadıkları mağduriyeti konu alan bir skeç oynandı.



Skeç vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Beykoz İlçe Yöneticilerimizin Tokatköy etkinliğine, başkan yardımcılarımızdan Rıza Gik, Murat Subaşı, Muhammet Kalaycı, İsmet Soner, Harun Gökçe, Muhammer Koç, Habib Ketenoğlu ve Davut Erdem Şaraldı ve yönetim kurulundan arkadaşlarımız katıldı.

Beykoz İlçe Başkanımız Burhan Öz yapmış olduğu konuşmada, oynanan skeci Saadet Partisi Sosyal İşler Komisyonu’nun hazırladığını ve ülkemizdeki sıkıntıları bir nebze gündeme taşıma amacında olduklarını söyledi.
 
Başkan Burhan Öz, bu tarz ziyaretleri tamamen seçim dönemlerinde yapmadıklarını, her zaman vatandaşlarla birlikte olmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da  ziyaretlere devam edeceklerini kaydetti.
 

Etiketler :




 
Sayfa yükleniyor. Lütfen bekleyiniz.